Tjänster

Massage

Chi Nei Tsang är en kinesisk taoistisk massagemetod som utförs i huvudsak på magen. Men att börja behandla på ryggen är bra för att få nervsystemet att slappna av. Då är det lättare att ta emot beröring på magen efteråt.

Givetvis så utför jag vanlig massage när det är påkallat. Inte ovanligt att jag kombinerar olika metoder för att uppnå så bra resultat som möjligt. Koppningsmassage är en metod som jag också använder mig av.

Koppningsmassage

Qi-Gong är en träningsform som är ett komplement till Chi Nei Tsang men kan också utövas som en fristående aktivitet. Den är ytterst lämplig för att lugna sinnet och slappna av i kroppen. Ger ökad energi på dagen och bättre sömn till natten. Ett alternativ för dig som vill meditera men har svårt att sitta stilla.

Föreläsning

Föreläsningar

Kurser

Samarbetspartners:
Fysisk träning:
Erik Altenstam som är Elittränare & Personlig tränare på Origo Träning och Hälsa. För att få bästa resultat försöker vi hjälpa våra klienter att hitta balansen både i kropp och själ.

Kost och näringsrådgivning:
Jag samarbetar med Anette Lindquist, Dip.Näringsrådgivare på Lommahälsan.

 

Försäljning av böckerna jag är medförfattare till:

Lyssna på utdrag ur mina texter ur böckerna Värdefulla Röster och Sensual Voices

IMG_5024

 

 

 

 

 

Du kan beställa böckerna genom att skicka ett mail med namn och adress. Boken kostar 229:- inkl. moms, frakt tillkommer.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *