Om Carina

Jag började min yrkesbana med att låsa in människor.
Nu hjälper jag dem att bli fria istället, fria i kroppen, sinnet och själen.

013

När jag var liten ville jag bli telegrafist i Handelsflottan. Som telegrafist skulle jag skicka kodade meddelanden över vida hav. Nu tolkar jag kodade meddelanden inifrån kroppen.

En människa som är i balans, fysiskt, emotionellt och mentalt, mår bra. När det blir obalans i något av systemen börjar det göra ont. Då känner vi smärta, som kan övergå till sjukdom.

Efter sjutton år inom polis och kriminalvård ville jag göra något annat. Jag ville bidra till att befria människor på ett djupare plan. Jag åkte till Kina och gick flera utbildningar ibland annat traditionell kinesisk medicin, massage och qigong. Senare har jag också utbildat mig till coach. I dag är jag kroppsterapeut och komplementärmedicinare, föreläsare och qigong instruktör.

Jag vill bidra till att du mår så som du VILL må. Så som det är tänkt att du ska må.

Då är det viktigt att se att du är en helhet, som behöver vara i balans. Smärta är tecken på att något är i obalans. Jag brukar möta mina klienter med ett kort samtal och sedan möter jag deras kroppar. Jag kan tolka kroppar och få smärta att minska eller försvinna helt. Ofta handlar det helt enkelt om att du blir mer medveten och hur din livsföring påverkar både kropp och själ.

Jag vill också bidra till mer glädje i livet. När du mår bra är det lättare att känna glädje. Och för mig personligen, är det en glädje att se mina klienter få bättre hälsa och ökad medvetenhet om sina egna möjligheter att påverka den.

”Ingen kan göra allt men alla kan göra något”. För mig är det viktigt att göra skillnad där jag kan. Eftersom vi människor behöver varandra är mina ideella engagemang oerhört viktiga för mig också.
Jag är aktiv medlem och nyvald ordförande 2017 i Försoningsgruppen en ideell organisation som verkar för försoning genom arbete med Reparativ Rättvisa och mot kriminalitet och missbruk.
Jag är också aktiv medlem i Vision For All. En ideell organisation som arbetar för att hjälpa människor i fattiga länder att få glasögon. Läs mer bland mina blogginlägg om du är intresserad.