Nytt år ny kostym

Hälsa & Utveckling | Carina Halvardsson | kroppsterapeut | föreläsare | qigong-instruktör

På årets sista dag känner jag mig väldigt nöjd och glad. Jag summerar året och kan konstatera att det varit både med och motgång. Så är livet för det mesta. Det är något så naturligt som att solen går upp och ned. Varför är det då så svårt att acceptera motgångarna? Det är ibland utmanande med motstånd. Precis som när jag tränar min fysiska kropp så behöver jag motstånd för att bli starkare. Det är också när det går mig emot som jag lär mig vad som fungerar och inte gör det. När allting bara flyter på utan motstånd är det bra och ger mig vila. Konsten är nog att lära sig uppskatta både med och motgång för att skapa balans i livet.

Nytt år och nya utmaningar. När jag blickar fram emot 2016 ser jag massor av möjligheter. När ett nytt år ska inledas har jag alltid förväntningar. Förväntningar och förhoppningar på att det ska innehålla allt det som föregående år inte hade. Nu jäklar! Ska det förändras och förbättras. Jag vet ju också att förändringar tar tid. Men med fokus på att fortsätta ta små steg framåt så har jag snart gått tusen mil. För mig handlar arbetet om att fortsätta vara dedikerad till det jag gör. Jag tror att det jag söker och behöver finns precis där jag står. Jag ska fortsätta i samma takt som tidigare och göra det enkelt. Det är utmanande i en tillvaro som har så mycket som distraherar, lockar och pockar på min uppmärksamhet. Som sagt, det är det som är den stora utmaningen.

Jag gör vad jag kan för att få min kropp och mitt sinne att slappna av. Min väg är att träna Qigong och meditera. Vill du träna Qigong och meditation med mig på torsdagskvällar. Så startar en kurs den 14 januari och 10 torsdagar framåt. Boka din plats på www.timecenter.com/carinahalvardsson.

Jag känner mig glad över att min företagslogo har fått en ny look. Nu kan jag möta 2016 i en ny kostym som passar mig bättre. :-)

Gott Nytt År!

2 reaktioner till “Nytt år ny kostym”

    1. Tusen tack Lars!
      Vad glad jag blir att du tycker det :-)
      Jag önskar dig ett härligt och framgångsrikt 2016. Ser fram emot att läsa din bok ”Lagets magi”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *