Boka Carina

Foto: Louise Weibull
Foto: Louise Weibull

Boka tid

Avslappning/massage
En kombination av samtal, behandling och avslappningsövningar. Eller bara något utav det. Det som du är i mest behov utav. Har du svårt att slappna av kan det ta tid. Här finns tiden.
2 timmar,  1 400 kr

Chi Nei Tsang massage
En kinesisk/taoistisk massage som i huvudsak utövas på magen. En mjuk och behaglig behandling som hjälper energin i tarmar och organ att flöda bättre. Bra vid mag- tarmbesvär och stress.
75 min, 850 kr

Massage
Svensk klassisk massage för att lösa upp smärta och spänningar i rygg, axlar/nacke, armar. en lite kortare behandling för dig som vill underhålla redan påbörjad behandling.
50 min, 700 kr   60 min, 775 kr

Coaching
Ibland kör vi fast i livet. Vet vad vi behöver göra men har ändå svårt att komma till skott. Coaching är inte rådgivning utan hjälper dig att plocka fram dina styrkor. Jag är din sparringpartner och utmanar dig där du behöver. 60 min, 950 kr

För företag; begär offert

Kurser: Qigong: Upplagt över två heldagar eller fyra halvdagar. Workshop: En halvdag med helhetsperspektiv på hälsa och välbefinnande. En kinesisk medicinsk introduktion hjälper oss att se orsak och samband på ett pedagogiskt och inspirerande sätt. Förfrågningar och bokningar gör du genom att skicka ett mail till carina@carinahalvardsson.se eller ring 0709-500 355

Föreläsningar: För att boka en föreläsning skicka ett mail till carina@carinahalvardsson.se eller ring 0709-500 355

För företag; begär offert

 

Vill du ta emot bokningar på nätet?
Prova TimeCenter bokningsprogram.