Inspiration att leva hälsosamt

bild (2)

 

 

 

 

 

Jag vill gärna bidra till att Du mår bättre. Det finns så många tips och råd att det kan vara svårt att välja. Under ett par veckor har jag skrivit lite om frukt, bär och grönsaker på min facebook-sida, för att väcka intresse och nyfikenhet. Personligen så orkar jag inte ta in för mycket information och därför vill jag hålla det kort. Information är också näring som ska processas i vår kropp.

Allt vi stoppar i oss innehåller mer eller mindre näringsenergi. Nu funderar jag på hur det behandlats och processats innan jag stoppar det i min mun. Att följa en produkts väg från frö till färdig produkt är fantastiskt, som att följa livet. Vi är inne i skördetiden och får valuta för det vi sådde i våras.

Jag vill förmedla att näring inte bara är mat utan också annat i livet. Det är mycket som ska tas emot av vår kropp,  processas och fördelas och sedan forma dem vi är.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *