Aktuellt

Nytt på gång!

IMG_0884

Hälsa & Utveckling kommer att lägga mer fokus på utveckling under 2017. Därav kommer det endast att finnas möjlighet att boka enskilda tider för behandlingar 1-2 dagar i månaden. Det är först till kvarn som gäller.

Manfrinato Hälsocenter

Från och med mars månad tar jag emot för behandlingar på Manfrinato Hälsocenter, Henrik Smithsgatan 15c i Malmö.

Den 4 april drar jag igång igen med coaching by walking i Pildammsparken. Du kan boka tid här! Och erhåller 40 % rabatt på ordinarie pris under april månad. Det gör jag för att introducera och ge dig möjlighet, som ännu inte testat ett fantastiskt sätt att utvecklas på.

Vill du ha mer energi, Bättre fokus eller har svårt att slappna av? Då är det här något för dig! En enkel men kraftfull qigongform som tar ca 15 minuter att utföra när du väl kan den. Efter det här kan du vara med när vi tränar utomhus i sommar i Pildammsparken eller på Ribersborgsstranden.
Qigong åtta Onsdagar mellan den 12 april – 31 maj kl. 18.00-19.00 på Manfrinato Hälsocenter, Henrik Smithsgatan 15C. Boka din plats här! OBS! Sista anmälningsdag 29/3. Meddela om det är privat eller företag. Pris: 1.200:- inkl. moms för privatpersoner och exkl. moms för företag. Hela avgiften ska vara betald senast veckan innan vi börjar och återbetalas endast om qigongen blir inställd.

Mer information om vad som händer på Hälsa & Utveckling kan du följa här eller på Facebook!